Grønn kontorstol

Savo S3
Brukervennlighet og miljø er stikkord for Savo S3 - den første kontorstolen som oppfyller Svanemerkets nye miljøkrav.
Tekst

95 prosent av Savo S3-stolen kan bli gjenvunnet, og den er laget av over 60 prosent resirkulert materiale. Stoffet stolen er trukket med tilfredsstiller kravene som det europeiske miljømerket Blomsten stiller.

Savo bruker både designere og fysioterapeuter for å utvikle stolmodellene sine. Savo S3 er det den anerkjente norske formgiveren Johan Verde som har laget. Stolen er ergonomisk avansert, men svært brukervennlig og populær blant kundene.

-- Med Savo S3 lykkes vi i å gi uttrykket stillesittende arbeid en ny dimensjon. Og nå tar vi altså lederposisjonen til og med på miljøsiden. Det føles veldig bra, sier Marianne Dahl, produktutviklingssjef i EFG. Savo-stolene blir produsert av EFG European Furniture Group som er en av de største leverandørene av kontormøbler i Europa.

Kravene til svanemerkede møbler ble nettopp revidert. Miljøkravene til råvarer som tre, metall, stopping og plast, og til kjemikaliene som blir brukt når møblene produseres ble strammet ytterligere inn for å sikre maksimal miljøeffekt. Svanemerkede møbler holder høy kvalitet og er testet for holdbarhet.