Svanemerket solkrem til påske

Svanemerket solkrem til påske
Bruk svanemerket solkrem, så blir du brun og fin uten å smøre deg inn med problemkjemi.
Tekst

Vinterblek hud trenger solkrem for ikke å bli brent. Velger du en av de mange svanemerkede solkremene unngår du både solskader og mange stoffer som verken er bra for huden din eller naturen. Det er ikke parabener, siloksaner (D4, 5, 6), triklosan eller andre hormonforstyrrende stoffer i en svanemerket solkrem. Konserveringsmiddelet MI (methylisothiazolinone) er ikke tillatt, og heller ingen andre konserveringsmidler som er klassifiserte som allergifremkallende.

Trykk på lenkene for info om utsalgssteder.

Dermica Sensitiv er en svanemerket solkrem fra Apotek1. Den er utviklet spesielt for sensitiv hud, og inneholder verken parfyme, parabener eller fargestoffer. Solkremen finnes i fire varianter: Dermica Sensitiv for ansiktet, med solfaktor 30 eller 50, og Dermica Sensitiv for kroppen, med faktor 30 eller 50.
Dermica KIDS solkrem er også laget av Apotek1. Den har faktor 30, og er ekstra vannfast. Som alle andre svanemerkede produkter til barn, er også denne uten parfyme.

Harmoni fra VITA er en stor og svanemerket serie med 12 kremer, stifter, sprayer og aftersun. Solkremene har faktor 10, 15 eller 30. Stiftene kommer med faktor 30 eller 50. Solproduktene til barn har faktor 30 eller 50, og inneholder ikke parfyme.

Änglamark er Coops hudpleieserie. De har fem svanemerkede solprodukter på det norske markedet, med faktor 6, 15 og 30. Alle er parfymefrie og uten fargestoffer.

Rudolph Care er et dansk hudpleiemerke som svanemerker alle produktene sine. De har 14 ulike solkremer og sololjer til ansikt og kropp, med faktor 15, 30 eller 50. Solkremene til barn har faktor 30 eller 50, og er parfymefrie. Rudolph care får du tak i på VITA Exclusive.