Vi søker ny administrerende direktør

Administrerende direktør
Miljømerking i Norge søker en engasjert og erfaren leder som viser vei til bærekraftig produksjon og forbruk (SDG 12) gjennom miljømerking. Søknadsfristen er 18. januar.
Tekst

Vi ser etter deg med erfaring fra strategisk virksomhetsutvikling i skjæringspunktet mellom marked, politikk og bærekraft. Rollen krever at du kan bygge nettverk og samarbeide på tvers av organisasjoner og næringsliv i Norge og Norden.

Administrerende direktør i Miljømerking er miljøengasjert, markedsorientert, sikrer en lønnsom og bærekraftig produktportefølje, og forstår potensialet i digitalisering. Riktig person for rollen har klare tanker om hvordan vi best etablerer fleksible og effektive styringssystemer i en organisasjon preget av høy kompetanse og omstillingsevne.

Vi søker en klok og samlende leder som setter kursen for virksomheten, og som sammen med engasjerte medarbeidere påvirker markedet i bærekraftig retning. Du kan utvikle gode løsninger både nasjonalt og i den nordiske ledergruppen du blir en del av.

Den rette kandidaten har relevant høyere utdannelse og erfaring med å lede kunnskapsmedarbeidere.
Administrerende direktør rapporterer til styret.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Visindi ved Hege Rødland på tlf. 916 17 560, Heidi Wiggen på tlf. 916 56 103 eller Tonje Støver Knutsen på tlf. 477 10 611. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i innledende fase. Søknad med CV sendes via www.visindi.no.