Camilla Pihl med svanemerket solkrem

Camilla Pihl med svanemerket solkrem
Camilla Pihl, kjent både som modell og blogger med eget hudpleiemerke, lanserer nå en serie med svanemerket solkrem. Dermed kan du få fin vårfarge i kinnene uten å smøre uønskede kjemikalier på huden.
Tekst

Det er deilig når vårsola begynner å varme, men viktig at vi smører oss med solkrem før vi setter oss i solveggen. Camilla Pihl, som er en av Norges største influencere, kommer nå med en serie svanemerkede solprodukter. Først ut er solkremer spesielt for ansiktet.

- Jeg er så stolt av å kunne lansere min egen solserie som innfrir de strenge kravene til Svanemerket og Asthma & Allergy Nordic. Solbeskyttelse er veldig viktig for meg og teamet mitt. Vi har jobbet hardt med å utvikle produkter med høy beskyttelse, fri for parfyme, som kan brukes av hele familien med god samvittighet, sier Camilla Pihl.

Svanemerket er det offisielle miljømerket i hele Norden, og ble opprettet for å gi forbrukerne troverdig miljøinformasjon. Svanemerket stiller svært strenge krav til hva produkter til hud og hår kan inneholde. Det er bare de aller beste produktene på markedet som klarer å innfri dem. Camilla Pihls solkrem inneholder ingen stoffer som er allergifremkallende eller hormonforstyrrende og heller ikke solfiltrene oxybenzone og octinoxate som er mistenkt for å være skadelige for korallrev.

Fakta om svanemerket solkrem:

  • Uten MI (methylisothiazolinone) og andre konserveringsmidler som er klassifisert som allergifremkallende
  • Uten parabener eller andre hormonforstyrrende stoffer
  • Uten solfiltre som er mistenkt for å skade korallrev (oxybenzone og octinoxate)