Første fet krem med Svanemerket

Første fet krem med svanemerket
Alle som sliter med tørr, ru og sprukken hud kan nå lindre plagene med en svanemerket fet krem.
Tekst

Noen ganger er det som om huden har krympa og er for stram. Kanskje klør du også, eller huden flasser. Tørr hud er et av de vanligste hudproblemene vi har. Ofte begynner det allerede i småbarnsalderen og mange sliter med dette hele livet. Både inneklima, kosthold, sykdommer og miljøfaktorer kan gi deg tørr hud. Om vinteren blir mange ekstra plaget, på grunn av lav luftfuktighet.

Når huden strammer, klør og sprekker kan du lindre plagene med å tilføre huden fett, men til nå har det ikke vært så lett å gjøre det uten å samtidig tilføre huden stoffer du gjerne vil unngå – som parabener eller hormonforstyrrende stoffer. Men nå er Danatekts fet krem med 70 prosent fettinnhold blitt svanemerket, som den første i sitt slag.

Dermed kan du være trygg på at kremen ikke inneholder parabener eller andre hormonforstyrrende stoffer, triklosan eller andre stoffer som har svært negative effekter for din helse eller for naturen. Danatekt-kremen er også uten parfyme og lanolin, og fås på Vitus-apotek, Apotek 1 og Boots.

Kommenter saken
kommentarer