Gavepakker med sjampo, shower og lotion

Gavepakker med sjampo, shower og lotion
Adaptor er første tiltaksarrangør som leverer Svanemerket kosmetikk. Virksomheten som har 32 ansatte og 138 tiltaksplasser er nå stolte leverandører av gavepakninger med sjampo, shower og lotion med grønn profil og universell utforming.
Tekst

«Vi satser på hotell- og apotekbransjen med disse produktene. Vi vet at disse bransjene er særlig miljøbevisst og regner at Svanemerket på produktene vil være et konkurransefortrinn. Flere kjøpere har jo allerede sansen for vårt arbeid med å få flere grupper i samfunnet ut i arbeid.» sier salgssjef hos Adaptor, Tove Ragnem.

«Brukerne av disse kosmetikkproduktene er sikret produkter med minimal belastning på helse- og miljø. Disse produktene bør være et naturlig valg for miljøbevisste innkjøpere» sier direktør i Miljømerking, Alvhild Hedstein.

Adaptor produserer/leverer også ferskpresset juice, fruktkurver(Go`frukten), Candy Bouquet (blomsterbuketter med sukkertøy og sjokolade) fiskedupper(Mesterduppen), Dusjsåpe m/Aloe Vera og Tur-Ild (opptenningsbriketter til turbruk) fra sine produksjonslokaler på Hønefoss og i Oslo og er en populær plass å arbeide. Nå kan de ansatte være stolte av et steg i retning bedre miljøprodukter.

Kommenter saken
kommentarer