Kundene vil ha svanemerket renhold

Kundene vil ha svanemerket renhold
ISS Facility Services i Rogaland har fått tildelt Svanemerket under en tilstelning i Stavanger.
Tekst

Rune Bergman, som er avdelingssjef for Renhold i Rogaland tok i mot sertifikatet på vegne av bedriften, og benyttet anledningen å takke prosjektlederne Odd Martin Viste og Rune Nilsen som har jobbet med prosjektet i Rogaland.

– Kundene våre ønsker svanemerket renhold, sier regiondirektør Anders Erik Hansen. Vi skal også gjøre vårt ytterste sammen med våre kunder og ansatte for å redusere vår påvirkning på miljøet. Svanemerket er et viktig bevis for at vi jobber med dette – hver dag, sier regiondirektør Hansen.

ISS Facility Services Norge jobber videre for å kunne tilby svanemerket rengjøring over hele landet og følgende regioner er nå i havn med Svanemerket: Agder, Hordaland, Nordland, Rogaland, Trøndelag, Telemark/Vestfold/Østfold, Troms/Finnmark og Buskerud.

Svanekravene innebærer at ISS må være god på kildesortering og redusere forbruket av rengjøringskjemikalier og forbruksmateriell. Det er omfattende krav til de kjemikaliene som inngår i rengjøringsmidlene. I tillegg stilles det krav til miljøledelse og økt kompetanse for å sikre at kravene oppfylles.

I Rogaland sier salgssjef Andrè Ulriksen, at kundene også i større grad ønsker Svanemerket leveranse når de ber om tilbud fra dem på leveranse av renholdstjenester. Han er glad for at renholdsavdelingen har jobbet med og blitt godkjent.

Rune Bergman sier at han er glad for alt det arbeidet som er lagt ned, har gitt det synlige resultater i form av sertifikatet og gjør også ansatte stolt av firmaet.

– Nå er det viktig at følger opp miljøarbeidet, bruker Svanemerket og fortelle omverden at vi har denne godkjenningen, sier en stolt Bergman.

Kommenter saken
kommentarer