ISS svanemerker renhold i Telemark, Vestfold og Østfold

ISS svanemerker renhold i Telemark, Vestfold og Østfold
ISS Facility Services har nå svanemerket renholdstjenestene i Region Telemark, Vestfold og Østfold. ISS er landets største tilbyder av svanemerket rengjøring.
Tekst

Svanekravene innebærer at ISS må være gode på kildesortering og redusere forbruket av rengjøringskjemikalier og plastposer. Det er omfattende krav til kjemikaliene som inngår i rengjøringsmidlene. I tillegg stilles det krav til miljøledelse for å sikre at kravene oppfylles over tid.

ISS Facility Services er i gang med å kunne tilby svanemerket rengjøring over hele landet. Tidligere har de vært gjennom sertifiseringen for Region Nordland og Region Agder. Nå har de også fått godkjenning for Region Telemark, Vestfold og Østfold.

- Kundene våre forlanger svanemerket renhold, sier konserndirektør for kommunikasjon i ISS, Jan Bjørneboe. - Spesielt har vi merket krav fra Coop-butikker og Steen & Strøm kjøpesentre. Han fortsetter: - Det at vi har svanemerket renhold gjør alle ansatte stolte av firmaet. Nå er det viktig at følger opp miljøarbeidet, bruker Svanemerket og forteller omverden at vi har denne godkjenningen.

Kommenter saken
kommentarer