Karve jeans satser på Svanemerket

Karve jeans satser på Svanemerket
Karve jeans lanserer nå fire svanemerkede jeans. Men dette er bare begynnelsen: Målet er å tilby kolleksjoner som er stadig mer bærekraftige.
Tekst

Karve er Carlings’ eget jeansmerke. De ser at forbrukerne nå er mye mer bevisste på de miljømessige sidene av klesproduksjonen, og ønsker derfor å gjøre Karve til et så miljøvennlig merke som mulig. Startskuddet går nå, med fire svanemerkede modeller, og målet er å tilby kolleksjoner som er stadig mer bærekraftige.  

Svanemerket stiller strenge krav til alle sider av produksjonen for å gjøre den så miljøvennlig som mulig: Alle kjemikalier som brukes til vasking, spinning og farging er trygge for helse og natur, jeansene har høy kvalitet og holder godt på fargen, og arbeidsforholdene på den tyrkiske fabrikken er bra. All bomullen i de fire jeans­modellene er økologisk.

- Når du først skal kjøpe deg en ny jeans, er det helt topp at du nå kan velge jeans som er produsert med omtanke for både mennesker og miljø. Det handler om å ta valg man kan stå inne for, sier Anne-Grethe Henriksen, markeds- og kommunikasjonssjef i Svanemerket.

De svanemerkede jeansene heter Karve Swan Girlfriend, Karve Swan High Rise, Karve Swan Skinny og Karve Swan Tight. De er i salg i Carlings-butikker fra og med nå.

Svanemerkede klær

  • Strenge krav til kjemikalier
  • God kvalitet og fargeekthet på klærne
  • Trygge arbeidsforhold for dem som produserer jeansen
  • Viss andel økologisk bomull

Spørsmål

Anne-Grethe Henriksen, markeds- og kommunikasjonssjef i Svanemerket: 913 25 541, agh[at]svanemerket.no
Ingeline Gjelsnes, markedssjef i Carlings: 988 98 504, ingeline.gjelsnes[at]carlings.com