Møt Svanemerket på Miniøya

Møt Svanemerket på Miniøya
Skal du på Miniøya i helga? Vi kan hjelpe til med både solrød hud, våte bleier og boblende leketrang på vår stand.
Tekst FotoRoger Grafs Rønningen

Vi drar på festival og satser på å dekke mange behov: De som trenger tørr bleie, kan få en svanemerket en på vår bleieskiftstasjon. Skinner sola, og du vil beskytte deg sjøl eller barnet ditt, kan du få smøre deg med en god og trygg solkrem hos oss. 

Det blir også sandkasse med sandleker, og blanke ark med tusjer til. Alt er naturligvis svanemerket! Har du drømt om å bli svanemerket, kan du komme å bli tatovert med en svanemerket tatovering. Den er naturligvis ikke helt ekte, men ser veldig tøff ut. 

Hvorfor er Svanemerket på Miniøya?

Barn er viktige for Svanemerket på mange måter. Vi vil beskytte helsa til barna, og vi vil bidra til at framtida deres blir best mulig ved å ta vare på miljøet og naturen rundt oss. Derfor er det også viktig å være der barn er, sammen med foreldrene sine. Og da er Miniøya et godt og naturlig valg for oss.

Miniøya har hjerte for miljø

Miniøya har et «hjerte for miljø». Alle trykksakene på Miniøya er svanemerket og alle matleverandører skal tilby et vegetaralternativ. Det blir også enda mer økologisk og kortreist mat enn tidligere. På festivalen blir det sortering av avfall i de samme beholderne som du har hjemme: Papp/papir, plast, mat og restavfall. Beholderne er tilrettelagt slik at alle, både store og små, kan kaste avfallet sitt.

Kommenter saken
kommentarer