Anita Winsnes ny direktør i Miljømerking

Anita Winsnes ny direktør
Anita Winsnes (50) er ansatt som administrerende direktør i Miljømerking.
Tekst

Hun kommer fra stillingen som internasjonalt ansvarlig for miljø i Elopak, og har tidligere lang fartstid fra TINE, der hun arbeidet med ledelse og utvikling av emballasjeløsninger. Winsnes har styreerfaring blant annet fra Grønt Punkt, Norsk returkartong og flere selskaper i norsk og svensk næringsliv.

Nå skal hun lede Miljømerkings 30 ansatte i Norge med å utvikle miljøkrav, behandle søknader om svanemerking, utvikle Miljømerkings tjenestetilbud og kommunisere med forbrukere, næringsliv, myndigheter og miljøorganisasjoner.

– Vi var ute etter en leder med kunnskap om miljøproblemene og god forståelse for næringslivets rolle og utfordringer i miljøarbeidet, og det har vi fått, sier styreleder i Miljømerking, Svein Tveitdal.

Om Stiftelsen Miljømerking i Norge

Stiftelsen Miljømerking i Norge forvalter de offisielle miljømerkene, det nordiske Svanemerket og EU Ecolabel. Vårt oppdrag er ved hjelp av de frivillige miljømerkene å redusere miljøbelastningen fra varer og tjenester, og å bidra til et mer bærekraftig forbruk.

Miljømerking har i dag 30 ansatte som arbeider tett med nordiske kolleger for å stimulere til en mer miljøtilpasset produksjon og produktutvikling og veilede små og store innkjøpere.

Kommenter saken
kommentarer