72 svanehotell å velge mellom

Svanehotell over hele Norge
Tidligere kunne det være vanskelig å finne et svanemerket hotell på stedet du skulle reise til. Nå finnes det 72 svanemerkede hoteller over hele landet.
Tekst FotoStock photo © chinaface

Det hjelper ikke med god vilje hvis det ikke finnes et svanemerket hotell på stedet du skal reise til. Nå er ikke dette lenger noe problem. Med 72 svanemerkede hoteller over hele landet, er det gode muligheter til å finne et eller flere svanemerkede hoteller på de mest vanlige reisemålene. Til og med på Svalbard kan du ta inn på svanemerket hotell.

Dermed er det også blitt enklere for virksomheter som ønsker å inngå hotellavtaler med miljøprofil. Deltagerne i Svanens innkjøperklubb kjøper for eksempel inn svanemerkede hotellovernattinger for mange millioner hvert år.


Vis Svanemerkete hoteller i Norge i et større kart

Bedre for miljøet og like bra for deg

Et svanemerket hotell har satt i gang en rekke miljøtiltak uten at det går på bekostning av komforten eller opplevelsen for gjestene. Det aller meste av miljøarbeidet foregår fullstendig skjult for gjestene. Svanemerket stiller konkrete krav til vannforbruk, energiforbruk, kjemikaliebruk, bruk av engangsartikler, innkjøp av møbler og inventar, tilbud av miljømerka og økologiske produkter på hotellrom og i restauranten - og mye mer.

Se alle svanekravene til hoteller

Se liste over alle svanemerkede hoteller