Svanemerkede babyklær på Cubus

Svanemerkede babyklær på Cubus
Nå kan du kle babyen i svanemerkede klær laget av økologisk bomull, fri for giftige sprøytemidler og andre skadelige kjemikalier som kan plage sart babyhud. Klærne er laget med omtanke både for barnet, dem som lager klærne og miljøet.
Tekst

- Fler og fler blir klar over at produksjon av klær har utfordringer både når det gjelder helse, miljø og etikk. Som forbruker er det vanskelig å vite hvilke produktvalg som er de beste. Derfor er vi glade for at Cubus nå lanserer en kolleksjon svanemerkede babyklær som har dokumentert at de er produsert med tanke på både barnets og klodens beste, sier Anne-Grethe Henriksen, markeds- og kommunikasjonssjef i Svanemerket.

- Vi i Cubus er stolte av den nye Newborn-kolleksjonen. Det er en kolleksjon som vi vet vil treffe mange med nydelige sarte farger og myke, økologiske kvaliteter. Og viktigst av alt, den er spesielt utviklet for å ta hensyn til de aller minste. Vi er de første og eneste på markedet med en svanemerket kolleksjon for nyfødte, sier Jannicke Johansen, ansvarlig for utviklingen hos Cubus.

Babyer har stor hudoverflate per kilo kroppsvekt og de er ikke ferdig utviklet på mange år ennå. Derfor er det ekstra viktig hva vi omgir og kler babyene våre med. De svanemerkede babyklærne du nå får på Cubus har dokumentert at de ikke inneholder miljøgifter og andre kjemikalier som kan trenge gjennom den tynne babyhuden. Klærne er laget av økologisk bomull på en indisk fabrikk med gode arbeidsforhold. Det har Svanemerket kontrollert på plass.

 

Her ser du noen av de svanemerkede plaggene

SWAN PJ - mange av plaggene har fine og kjønnsnøytrale farger som gjør det enda enklere å gi dem i arv til en annen småttis når barnet har vokst fra dem. Lang brukstid er miljøvennlig i seg selv!

SWAN OVERALL - Ettersom klærne er laget av økologisk bomull og tilfredsstiller Svanemerkets strenge krav til hvilke kjemikalier som kan brukes, inneholder de ikke rester av sprøytemidler eller formaldehyd, miljøgifter, hormonforstyrrende eller anti-bakterielle stoffer.

SWAN BODY - Babyer har stor hudoverflate per kilo kroppsvekt og de er ikke ferdig utviklet på mange år ennå. Derfor er det ekstra viktig hva vi omgir og kler babyene våre med.