Svanemerket ulltøy fra Pierre Robert

Svanemerket ulltøy fra Pierre Robert
Pierre Roberts fargerike ullundertøy til barn er et velkjent syn i landets barnehager og skoler. Nå er det populære ullundertøyet svanemerket.
Tekst

Svanemerket ull er bedre for miljøet, sikrer trygge arbeidsplasser i produksjonen, god dyrevelferd og at produktene har høy kvalitet. Merkeordningen stiller strenge krav til hele produksjonsprosessen, fra sauene som produserer ull, til bærekraftig emballasje, samt at plaggene varer lenge og er trygge å bruke mot huden.

- Vi er opptatt av å være en ansvarlig leverandør og har stilt strenge krav til menneskerettigheter, dyrevelferd og miljø i lang tid. Vi er derfor svært stolte av å kunne leve opp til Svanemerkets høye krav. Svanemerket er Nordens offisielle og mest kjente miljømerke, og gir et tydelig signal om at plaggene er laget under anstendige forhold. Svanemerket stiller strenge krav til hele produksjonsprosessen og gjør det lettere for norske familier å ta et godt og bærekraftig valg, sier administrerende direktør i Pierre Robert Group, Hege Holter Brekke.

Svanemerking av Pierre Roberts ullundertøy er en forbedring som monner. Merket er det mest foretrukne på markedet*, og i 2016 solgte Pierre Robert over 211 000 ulltrøyer og longs til barn. Pierre Robert blir den første produsenten med svanemerket ull i dagligvarehandelen. Miljømerket ull blir dermed lett tilgjengelig for alle, og en del av norske familiers hverdagsgarderobe.

- Det skal være lett å ta miljøvennlige valg. Derfor er det kjempebra at Pierre Robert kommer med svanemerket ulltøy til barn i dagligvarebutikker. Nå kan travle småbarnsforeldre slå to fluer i et smekk og finne bærekraftig ulltøy til barna samtidig som de handler inn til middag. Dette er et enkelt, tidsbesparende og miljøvennlig hverdagsvalg, sier Anita Winsnes, direktør i Svanemerket.

Pierre Roberts nye svanemerkede ullundertøy kommer med forbedret passform med blant annet raglanskjæring, og nytt design. Kolleksjonen lanseres i august.