Tysk kvalitetsgulv med Svanemerket

Tysk kvalitetsgulv med Svanemerket
Det tyske merket HARO går nå inn i det norske markedet med svanemerket gulv i Disano Classic Aqua-serien, som er tilgjengelig i 27 forskjellige tre- og steintrykk.
Tekst

100% PVC- og myknerfrie designgulv er en favoritt for mange, spesielt på gulv som må tåle tung bruk ­− som i gangen,på kjøkkenet eller badet

- Dette er gulv som er holdbare og krever lite vedlikehold og som er gode valg for harde slitearealer. Nå som Haro DISANO Classic Aqua-serien er sertifisert med Nordens offisielle miljømerke, er det garantert at dette gulvet også oppfyller veldig ambisiøse miljøkrav, sier Anne-Grethe Henriksen, markeds- og kommunikasjonssjef i Miljømerking Norge.

Haros gulv er produsert av Hamberger Flooring GmbH & Co.KG i Tyskland, en av de ledende gulvprodusentene i Europa. Hamberger jobber systematisk for å forbedre sine miljøprestasjoner. De bruker bare tre-sertifisert med PEFC, bruker avskjæringer fra produksjonsprosessen til eget varme- og elektrisk kraftverk, og de har i tillegg et eget vannkraftverk.

Gulvene som nå er sertifisert med Svanemerket er laget av HDF og PET overflate. Produktene tilfredsstiller strenge krav til alle materialer og kjemikalier som er brukt i produksjonen. Derfor gir de grunnlag for et godt innemiljø.